Kies uw stad

Recensies

fantastische avond!! Wat knap hoe er gekookt kan worden vanuit een musea en kerken

Voor herhaling vatbaar
Een super mooie avond! We waren (met 4 personen) uitermate tevreden. Niets dan lof en graag in de toekomst een vervolg.
Wij hebben enorm genoten van de Winter Wonder Wandeling in Delft. Werkelijk top georganiseerd!...Dit is met zorg, aandacht en liefde voor het vak neergezet! Grote complimenten.
de beste 'culinair nederland' tot nu toe; locaties / eten / drinken / aktiviteiten / begeleiding alle TOP. provisiaat.
Volgend jaar zijn we er weer bij. We hebben genoten van de avond dank je wel Gr. Charles
Doen!!! Gewoon heel erg gezellig en goed.
erg goed georganiseerd, helemaal af.

we hebben het zeer positief ervaren. en de likaties waren ook geweldig. Volgend jaar graag weer.
Zeer verrassend.
Het was super! Gelukkig zat het weer mee. Volgend jaar zijn we er weer bij. Dan met meerdere personen. Heb er leuke reactie's op ontvangen
Een fantastische avond in bijzondere gelegenheden, sfeervolle ambiance met zeer smaakvolle gerechten. Hulde aan de organisatoren,de chefs en koks van de vier restauranten de bediening op de lokaties en alle vrijwilligers! Zo maak je net alleen vrienden en klanten voor het leven maar zet je culinair Delft ook bovenaan de kaart. HULDE!!
Was Top, Top Top! Wij komen ook in 2013!!
erg leuke ervaring zeer afwisseld
We hebben extreem genoten, mijn moeder heeft de hele avond gestraald. De locaties waren zeer bijzonder, heel erg goed geregeld allemaal, we waren onder de indruk. De samenwerking staalde ervan af, geweldig dat jullie dit ondernemen.
Het was geweldig om mee te maken! Voor herhaling vatbaar!!!
Was een ontzettend leuke avond!
Geweldige belevenis en een heerlijk avondje uit. Een aanrader!!
Het was een geweldige avond. Puur genieten!
We vonden het een geweldige en sfeervolle avond
Het was erg leuk en bijzonder om op deze locaties te eten! Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft...
ik vond het fantastisch!!!

Hallo OCN-ers,

Nog even een berichtje om jullie te bedanken voor de geweldige Winter wonderwandeling, gisteravond.Alle gedane moeite qua aankleding, optredens, de enthousiaste bediening & het heerlijke eten maakten het tot een echte belevenis!Groetjes,Jasper & Joukje


Aan Superteam,

 

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische en bijzondere avond die wij gisteren mochten beleven.

Wij hebben genoten!

Heerlijk gegeten op mooie en bijzondere locaties en het transport was ook  te gek.

Zo zie ik mijn stad weer eens op een andere manier en realiseer me weer dat Delft toch een hele sfeervolle woonplek is met enthousiaste inwoners.

Verder moet ik even kwijt dat alle medewerkers ( vrijwilligers) heel gastvrij waren en ons een zeer warm en welkom gevoel hebben gegeven. Iedereen was zeer relaxt en dat terwijl er toch, volgens mij, duizend dingen geregeld moesten worden.

Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren en dat dit nog vaak herhaald zal worden.

 

Nou Superteam, het was SUPER!!!

 

Vriendelijke groet,

 

Anita


Beste Patricia en Ed,

 

De organisatie en aanlevering van de gegevens was top.

 

Veel dank en tot de volgende keer.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom.Goedemiddag “Ontdek Culinair Delft” team,

 

Wederom hebben wij gisteren mogen genieten van een heerlijke avond!

Alvorens hierover uit te wijden moet me even van het hart dat we van de beschrijving, en bijbehorende informatie, gretig gebruik hebben gemaakt. Helemaal leuk!

 

Onze culinaire wandeling voor het voorgerecht begon bij “De Bastille”.

Bij aankomst, in het voormalige kaaspakhuis, werden we door de eigenaren Piet en Anneke en hun lieftallige medewerkster Lia verwelkomt, met een verrukkelijke witte wijn en daarbij flinterdunne toast & knoflookbeleg.

Het voorgerecht bestond uit pittige gamba’s, geserveerd op een creatief en mooi gegarneerde schotel, waarvan wij hebben genoten.

Het restaurant was goed gevuld en er heerste een gezellige sfeer. Bedankt en tot ziens!

Bij het verlaten van het restaurant arriveerde net de cameraploeg, die wij later op de avond weer elke keer tegenkwamen.

 

Na onze wandeling arriveerden wij  voor het tussengerecht bij “’t Boterhuis”.

Er werd ons voorgegaan naar de kelderruimte, waar al heel wat gasten aanwezig waren. Wij kregen een romantische plek aangewezen bij het raam, vlak langs de gracht.

Eigenaresse Angelique voorzag ons van een heerlijke witte wijn en water.

Door het vriendelijke personeel werden we goed verzorgd. Het gerechtje wat werd geserveerd, bestond uit een mooi stuk witvis met een beurre blanc. Daarbij smulden we van de bijbehorende ratatouille en dun gesneden stokbrood. Vervolgens weer in de benen voor ons volgende adresje. Dag allemaal!

 

Op weg naar ons hoofdgerecht bij “Don Comer” stond de cameraploeg langs de route, om het e.e.a. vast te leggen. Zo ook ons gezelschap!

We werden getrakteerd op een hartelijke ontvangst van eigenaar Lou en zijn echte spaanse serveerster Fina. In het mooie en ruime restaurant heerste een rustige gezelligheid, omdat iedereen al zat te genieten van al het lekkers wat er was voorgeschoteld.

Aangeschoven bij onze mooi gedekte tafel werden eerst de vino blanco en agua geserveerd. Je krijgt tenslotte dorst van al dat wandelen.

2x vis en 2 x vlees, mochten wij van tevoren doorgeven, maar wat krijg je dan? Het malse vlees was van het (varkentje) Negra en smaakte perfect, de naam van de vissoort weten we niet meer, maar dat het mooie hoofdgerechten waren, weten we wel! De bijgerechten waren trouwens ook heerlijk en ruim voldoende. Gracia i adios!

Zo, dan blijft het dessert nog over, last best?!

 

Een rustige wandeling bracht ons 10 minuten later bij “Le Mariage”, de andere deelnemers hadden intussen boven in “The Bounge” plaatsgenomen.

Waren we zo laat?

Weer een warm welkom! Dit keer door eigenaar Ed, die ons naar boven begeleidde en ons voorzag van een vorstelijk dessert met een bijpassende dessertwijn.

De camera en de microfoon stonden alweer in de startpose, maar dit keer kregen we de slappe lach en van een proffessioneel interview kwam niets terecht.

Het was een gezellige drukke sfeer, omdat iedereen zijn ervaringen van de avond met elkaar wilde uitwisselen, erg leuk en gezellig. Maar we zijn nog niet klaar!

Op zo’n prachtige avond konden we buiten op het dakterras nog even natafelen, daar zeggen wij geen nee tegen! Op eigen kosten hebben we er nog een uurtje aan toegevoegd. Met eigenaar Ed, de cameraploeg, familie de Vries uit Maassluis en Syb & Ank de Jong (van de organisatie) hebben we nog een glaasje gedronken en het culinaire gebeuren doorgenomen. Al met al, een zeer geslaagde avond van “Ontdek Culinair Delft” !

 

Met veel vriendelijke groeten en tot de volgende keer!

 

Kiki & Iris & Bianca & Ina Marks

 

© 2009-2017 Ontdek Culinair Nederland

view this site in English